Nieuws

 

Nieuws Nijs

Waedlampke op facebook
Zeer regelmatig zijn wij te vinden op diverse markten in de omgeving. Voor actuele informatie kunt u terecht op onze facebookpagina.

Oktober 2014
Op zaterdag 11 oktober kunt u ons vinden op de Oogstmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost. Kijk hier voor meer informatie!

September 2014
Zaterdag, 6 september zijn wij in Oudwoude bij de Wygeaster Merk! (De Wygeast 51, van 10.00 tot 16.00 uur)

Augustus 2014
Woensdag 6 augustus zijn wij aanwezig op de Natuurmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost. Kijk hier voor meer informatie!

Oktober 2013
Op zaterdag 12 oktober kunt u ons vinden op de Oogstmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost. Kijk hier voor meer informatie!

September 2013
Zaterdag, 21 september staan we in de mooie kloostertuin bij het kerkje van Sijbrandahuis (vlakbij Dokkum) op de tweede Simmertúnfair. Aanvang 13.30 uur tot 20.00 uur.

Zaterdag 28 september is WaedLampke aanwezig op de streekproductenmarkt in Westerdijkshorn nr 32, Bedum (Gn). Aanvang 10.30 uur tot 16.30 uur. Kijk hier voor meer informatie!

Augustus 2013
Woensdag 7 augustus zijn wij aanwezig op de Natuurmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost. Kijk hier voor meer informatie!

December 2012
Op zaterdag 15 december organiseert cadeauwinkel Deco-Loge een gezellige overdekte kerstmarkt te Veenhuizen, aanvang 16.00 uur tot 21.00 uur. Kijk hier voor meer informatie!

Zondag 16 december kunt u ons vinden op de kerstmarkt in Vierhuizen (Gn) van 10.00 tot 17.00 uur. Een sfeervolle markt georganiseerd in het centrum van het gezellig dorpje Vierhuizen.

Oktober 2012
Op zaterdag 13 oktober kunt u ons vinden op de Oogstmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost. Kijk hier voor meer informatie!

September 2012
Zaterdag, 22 september staan we in de mooie kloostertuin bij het kerkje van Sijbrandahuis op de eerste Simmertúnfair. Kijk hier voor meer informatie!

Augustus 2012
Woensdag 1 augustus zijn wij aanwezig op de Natuurmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost.  Kijk hier voor meer informatie!

Mei 2012
Zaterdag 12 mei kunt u ons vinden op de creatieve markt 'van Wei naar Winkel'. Deze markt wordt gehouden in Noordhorn Gn. Het belooft een erg leuke markt te worden met een gevarieerd aanbod van streekproducten en vele handgemaakte spulletjes van vilt, wol etc. Kijk hier voor meer informatie!

April 2012
Zaterdag 21 april verkopen wij onze kaarsen in het prachtige dorp Veenhuizen. Daar wordt een Culinaire markt georganiseerd bij Hotel restaurant Bitter en Zoet waarbij heerlijke seizoensgebonden producten worden aangeboden. U kunt ons vinden op het terrein rechts van de ingang. Kijk hier voor meer informatie!

December 2011
Op vrijdag 9 december kunt u ons aantreffen in het oude centrum van Dokkum waar een Kerst Fair wordt georganiseerd. De oude binnenstad is gehuld in dennengroen en boven de oude straten van de binnenstad twinkelen duizenden lichtjes. Met o.a. sneeuwkanonnen, houtsnippers, vuurtonnen, Charles Dickens-figuren en een levende kerststal richt Dokkum zich op de wintersfeer in huis en tuin. De Fair wordt gehouden van 14.00 uur tot 21.00 uur.


Kijk hier voor meer informatie!

Op zaterdag 17 december organiseert cadeauwinkel Deco-Loge een gezellige overdekte kerstmarkt te Veenhuizen, aanvang 17.00 uur tot 21.00 uur. Kijk hier voor meer informatie!

November 2011
Op donderdagavond 9 november zijn wij aanwezig op de LadiesNight te Feerwerd Gn!

Oktober 2011
Op zaterdag 8 oktober kunt u ons vinden op de Oogstmarkt bij de Kruidhof in Buitenpost. Kijk hier voor meer informatie! 

Zaterdag 15 oktober verkopen wij onze kaarsen in Veenhuizen. Daar wordt een culinaire markt georganiseerd waarbij heerlijke seizoensgebonden producten worden aangeoden. Een aanrader! Kijk hier voor meer informatie!

Augustus 2011
Op maandag 29 augustus was Roelof Louwsma van Omrop Fryslân bij ons te gast in het kader van het radioprogramma Omrop Fryslân Aktueel. Erg spannend allemaal! Het interview werd in twee blokjes live uitgezonden op de radio. We hebben al veel leuke reacties ontvangen!!

Juni 2011
Op zaterdag 4 juni zijn wij te vinden in Onderdendam op uitnodiging van Jacqueline Helmholt. Zij is eigenaresse van het winkeltje 'Anders nog Iets' aan de Bedumerweg. Zij verkoopt originele woonspulletjes waaronder onze WaedLampkes. Tijdens het weekend van 4 en 5 juni staat het prachtige dorpje Onderdendam in de spotlights. Meer informatie kunt u hier vinden!

Op vrijdag 3 juni kunt u ons aantreffen op de Streekproductenmarkt bij de ingang van het park Nienoord te Leek. De markt is open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Kijk hier voor meer informatie!

April 2011
Op Tweede Paasdag zijn wij één van de deelnemers van de Wolwierde Fair te Niehove (Gn). Een gezellige fair dat gehouden wordt op een prachtige locatie! De fair is gratis toegankelijk en is geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is Frijtumerweg 3 te Niehove. Kijk hier voor meer informatie!

Februari 2011
Op Tweede Paasdag zijn wij één van de deelnemers van de Wolwierde Fair te Niehove (Gn). Een gezellige fair dat gehouden wordt op een prachtige locatie! Kijk hier voor meer informatie!

In het magazine 'Down to Earth' van Milieudefensie wordt deze maand aandacht besteed aan onze WaedLampkes! Om dit te vieren hebben wij de verzendkosten tijdelijk (t/m 6 maart) verlaagd tot € 3,95!! (normaal € 5,90).

Januari 2011
Kortgeleden heeft de Beautytrendwatcher een artikel op haar website gewijd aan onze WaedLampkes! Het is een zeer geslaagd artikel geworden. Kijk hier om het te lezen!

December 2010
Op zaterdag 18 december wordt in het dorpshuis van Onderdendam (Gn) een kerstmarkt gehouden. Er zullen diverse kraampjes staan met originele kadootjes, bloemstukken, kerstlekkernijen en natuurlijk onze kraam met WaedLampkes. Aanvang 14.00 uur tot 19.00 uur. Graag tot ziens in Onderdendam!

November 2010
Op vrijdag 10 december wordt in het oude centrum van Dokkum een Kerst Fair georganiseerd. De oude binnenstad is gehuld in dennengroen en boven de oude straten van de binnenstad twinkelen duizenden lichtjes. Met o.a. sneeuwkanonnen, houtsnippers, vuurtonnen, Charles Dickens-figuren en een levende kerststal richt Dokkum zich op de wintersfeer in huis en tuin. De Bargemerk is omgedoopt tot creatieve hoek, hier vindt u heel veel kerstkransen, kerststukken en brocante accessoires, kortom alles om uw huis helemaal in kerstsfeer te brengen. In de Rooms Katholieke Bonifatiuskerk is gelegenheid kaarsjes te branden en de opbrengst hiervan gaat naar een goed doel. De Fair wordt gehouden van 16.00 uur tot 21.30 uur.

Kijk hier voor meer informatie!

Oktober 2010
In nummer 6 van het tijdschrift Noorderland staat een leuk artikel over onze kaarsen. Daaraan verbonden is een wedstrijd waarbij je kans maakt om een leuke set met WaedLampke Kaarsen te winnen! Inzending voor de wedstrijd is inmiddels gesloten.

Kijk hier om het artikel te lezen!


Copyright © 2022 WaedLampke. Powered by Zen Cart & GetZenned